Söndag & 18års kalas

IMG_3403-blogg

Presentpåse full med saker till födelsedagsbarnet Emma. Bland annat James Tea, en Sagaform mugg (så teet håller sig varmt), isländsk choklad & lakrits, massor av sminksaker och  en peng att göra/köpa något kul för. Känner att jag också vill fylla 18 år igen 😉

IMG_3404-blogg

Födelsedagsbarnet Rasmus som firades två veckor tidigare fick en försenad present, jag låg däckad med magsjuka när han fyllde år.. Choklad & pengar, hoppas han inte äter alla på en gång då får han nog ont i magen.

IMG_3417-blogg

IMG_3419-bloggjpg

Födelsedagsbarnet och laktosfri prinsesstårtan med annans fyllning (mums!) som min mamma bakat.

IMG_3415-blogg

Och söndagens middag, fick en specialare pga kinkig mage & laktosintolerans – grillad kycklingbröst pålägg och hasselbackspotatis. Så gott med potatisen, tror inte jag gjort sådana sedan vi bodde i vår gamla lägenhet det vill säga minst fyra år sedan.. Får nog göra det inom kort! Tack för trevligt kalas syster & familj.

2 thoughts on “Söndag & 18års kalas

Comments are closed.

Translate »