Blixtrar och dunder, magiska under #åska #blixt

image

Vilken kort men intensiv åskskur det blev igår kväll, bara älskar åska. Det är något magiskt med åska, blixtrar och smällar. Naturkraft i sitt esse.

image

Något annat magiskt som hände var att jag fick mail från smartson att jag är en av 15 utvalda bloggare som får åka till Halmstad på äventyr. Ett skräddarsytt paket med aktiviteter och boende ihopsatt av Destination Halmstad för mig och maken (gratis!). Berättar mer så fort jag vet lite detaljer, men jäklar så skoj det ska bli.
image

Och så vann jag Haribo nappar på Instagram tävling, fem påsar att bjuda familjen på i vår & sommar. ☺:D

image

Till middag blev det en ny favorit, korvstroganoff med pasta. Låter helt knäppt men galet gott, använder zeta pasta till just denna rätten för den suger verkigen återigen såsen och gör att det blir härligt kladdigt och gott.

2 thoughts on “Blixtrar och dunder, magiska under #åska #blixt

Comments are closed.

Translate »