En gläsande ny rostfri OBH Nordica brödrost #obhnordica #brödrost #semper semperglutenfri #vinnare

semper glutenfri tävlingsvinst,  OBH Nordica brödrost och glutenfria kakor

semper glutenfri tävlingsvinst,  OBH Nordica brödrost och glutenfria kakor

glutenfria marknaden, en triple chocolate cookies (trippel choklad småkaka) och white chocolate brazil nut cookies (vit choklad & brazil nöt småkakor).

Hämtade ut ett jättefint paket hos postombudet i onsdags, stod inte avsändare så slet upp paketet (anade vad det var för jag väntar inte på så mycket stora paket just nu). Vann en facebook tävling i början av veckan hos Semper Glutenfri, man skulle berätta hur man gör sin favoritmacka.

Det bästa som finns är en nyrostad formfranska med lite smör & ost. Komponerat ihop ett gudomligt gott glutenfritt formfranska som är perfekt att ha i frysen skivat för att slänga ner i brödrosten, receptlänk glutenfri formfranska

Mitt svar ovan var tydligen värt en vinst 😀 Så nu är jag nybliven ägare till en väldigt fin OBH Nordica brödrost och glutenfria kakor att provsmaka. Två nyheter på glutenfria marknaden, en triple chocolate cookies (trippel choklad småkaka) och white chocolate brazil nut cookies (vit choklad & brazil nöt småkakor).

Låter gott men det är inte lördag än, eller jo det är nu men kan inte provsmaka kakor mitt i natten det vore ju lite knäppt 😉 Får återkomma med foto och recension sen!

2 thoughts on “En gläsande ny rostfri OBH Nordica brödrost #obhnordica #brödrost #semper semperglutenfri #vinnare

Comments are closed.

Translate »