Recension av Loppi blogbag vårpepp

Loppi blogbag vårpepp

Loppi blogbag vårpepp 2015 innehåll & betyg; 

  • Nya Edet ultra soft toapapper – betyg 4 av 5
  • Friggs riskakor i smakerna Hampafrö & svartpeppar + Linfrö & rosmarin – betyg 2 av 5
  • RFSU produkter för intim rakning – betyg 5 av 5
  • Yves Rocher Hallonvinäger – betyg 5 av 5
  • Yves Rocher dagkräm – betyg 3 av 5
  • DVD filmen Pingvinerna – betyg 3 av 5

Loppi blogbag vårpepp

Pingvinerna från madagaskar; riktigt skoj film även för vuxna, vi såg den på originalspråket. Tecknat möter bond, garanterar er många skratt (på riktigt!). Kul med röster man känner ifrån från tvserien Sherlock Holmes bland annat.

Loppi blogbag vårpepp

Friggs nya riskakor i smak av Hampafrö & svartpeppar och linfrö & rosmarin var annorlunda men föll inte mig och maken i smaken. Däremot gillade svägerskan de när vi hade provsmakning, tur smaken är som baken – delad 😉

Loppi blogbag vårpepp

RFSU easy shavin’ + nice n’cool har blivit nya favoriter i badrummet. Även om de är ämnade för intimrakning är de jättebra för andra kroppsdelar också inklusive ansiktet. Jag med känslig hy tål båda produkterna, mycket mindre hudirritation sedan jag bytte från gilette till rfsu’n. Fyra tummar upp från vårt hushåll 😀

Loppi blogbag vårpepp

Nya Edet Ultra Soft – nästan lika bra som Lambi. Luddar mindre men är lite strävade och har ingen premieklubb att spara koder till. Ingen wow upplevelse.

Loppi blogbag vårpepp

Yves Rocher Hydra Vegetal – dagkräm.  Om det inte varit för att ansiktskrämen sved så på min känsliga hy i ansiktet så skulle jag ge den toppbetyg. Den går in lätt i hyn och har en härlig konsistens som lägger sig som ett skyddande lager i ansiktet, det känns återfuktat och mjukt hela dagen och ingen stramhet i huden. Ska låta syster & systerdotter prova, nyfiken på att se om det bara är jag som upplever svedan (jag är allergiker).

Yves Rocher Botanical Expertise, Hair Rinsing Vinegar ÄLSKAR jag. Först provade jag ett par gånger, tyckte inte det gjorde någon skillnad alls men efter att ha använt vid varje tvätt i två veckor ser jag stor skillnad. Håret ser mycket friskare ut, doftar gott med svag doft av hallon (ingen vinäger doft alls). Lätt att använda i håret, bara skölja ur en gång och klart.

Får ingen irritation i hårbotten trots att jag är extremt känslig, kommer köpas igen för jag älskar hur håret ser ut när jag använder vinägern. Se bilder på håret nedan, ett hår som är färg behandlat 3 gånger på fem månader.

image

image

Translate »