Stora färgbeslut för framtiden #färg #hårfärg #beyourmood #hår

Frisyr inspiration

beyourmood careatin

När jag omedvetet byter faser i livet, så blir det en smygande känsla av att vilja byta hårfärg och frisyr också. I oktober när jag började känna mig piggare efter att vara en njursten mindre, kände mig mer harmonisk än på många år. Så jag blonderade håret själv några nyanser, sedan klippte min nästkusin (som är frisör) håret i en superkort bob.

Sedan dess har håret blivit 3-4 nyanser ljusare, går att sätta upp i hästsvans och har en något ojämn lugg. Och nu funderar jag på att intensiva tona håret i en kall blond nyans, haft en honungs gyllene ton som jag inte känner mig helt bekväm i.

Köpt toning i färgen sand blond (Careatin från Be your mood), vi får väl se om jag kommer till skott nån av närmsta dagarna.. Lite läskigt är det allt! Köpte även en brun nyans om det blir skit av det 😉

Ni kan se nuvarande hårfärg i inlägget före detta på bloggen här, helenholmberg.se (påminner även mycket om översta bilden till höger).

 

Translate »