IKEA rear ut de svarta boxarna i serien Tjena (översta bilden), skulle bra gärna vilja köpa en rejäl hög och sortera upp saker i här hemma. Arkivboxen på nedre bilden heter IKEAKännetecken och den skulle gärna få följa med också..

Vet inte varför men jag har jättesvårt för att organisera upp papper och saker. Det låser sig för mig om inte var sak har en egen låda, att lägga flera olika saker i en låda utan under organisering ger mig smått ångest. Någon som känner igen sig?

Räkningar, recept, manualer & sjukhus papper är lätta men sen allt där mittemellan. Är det bil papper, är det försäkringspapper – hur gör man när saker passar i flera kategorier. Hur länge ska man behålla papperna, när ska man slänga. Papper från reklam/pr utskick, hur sorterar man det, hur länge ska man ha kvar det? Gaaah. Blir knäpp.

Vi ska göra ett sista ryck i arbetsrummet denna vecka när maken har semester, vi får väl se hur det går..

Translate »