Grillkväll med familjen

Grillkväll hos föräldrarna med syskon

Grillkväll hos föräldrarna med syskon

I måndags beslutade sig stora syster & min make för att vi skulle ha en improviserad grillning hos mina föräldrar. Fick bli improviserat med potatisgratäng, grillad korv (jag tog kycklingspett istället) och lite bearnaise sås.

Och faktiskt, köpta kakor slinker ner ibland också – man får bara vara noga med innehållsförteckningen. Hade tur med vädret och solen letade sig fram på eftermiddagen och stannade hela kvällen. Hoppas på fler sådana kvällar, mysigt att prata nonsens med mina syskon & familj.

3 thoughts on “Grillkväll med familjen

  1. Ser gott ut 🙂
    Alltid trevligt med grillkvällar!

    Är det färdiga grillspett? De där frysta i kartong?

    • Från Ica Maxi’s deli men inte imponerad av de eller de frysta, så gör egna! Träigt kött… Inte alls värt pengarna =/

Comments are closed.

Translate »