Morgonsol hatare

Hemtex mörkläggningsgardin i sovrummet

För ett och ett halvt år sedan bytte vi så vårt vardagsrum blev stort luftigt sovrum och vårt lilla sovrum ett mysigt vardagsrum. Sedan dess har jag funderat till och från på hur vi ska lösa mörkläggningen i sovrummet. Vi hade mörkläggningsrullgardin i gamla sovrummet men den fick stanna kvar där inne, perfekt till tv & filmkvällar när det är ljust på sommaren.

Till slut hittade jag fina mörkläggningsgardiner på Hemtex, med mamma som smakråd och kunnig tyxkännare blev det inköpt en längd för att prova. Och faktiskt, mörkläggningsgardiner är grejen! En var lite för smalt för våra stora fönster, men två längder och vi har svalare och snudd på bläcksvart sovrum.

Helt underbart, sovit som en stock utan att vakna när jag väl somnat. Helt underbart!! Alla ni med morgonsol i sovrummet förstår nog lyckan över ett riktigt mörkt sovrum även på sommaren 😉 Ni hittar hela utbudet hemtex har här (just nu 249 kr/längd) hemtex.se.

1 thought on “Morgonsol hatare

  1. Kan inte annat än hålla med dig – vill helst ha becksvart i sovrummet när jag ska sova! O öppet fönster så det blir riktigt svalt 🙂

Comments are closed.

Translate »