Kallare tider

Idag är det riktigt kallt och ruggigt väder, glad jag inte behöver gå ut mer än i kväll för en date med tvättstugan. Igår var det tydligen minus i Stockholm med, så det är väl bara att inse, de kalla höst och vinter dagar kommer att komma även i år..

Och som alltid börjar man längta efter nya vinterkläder, är sugen på ett par rejäla halksäkra skor, fina ytterplagg och accessoarer. Inte för att det är något fel på de gamla, men det är alltid kul att kika på nytt!

Hittade sex fina plus size kappor på ellos som jag gärna hade velat prova, från vänster översta raden; 1. Zizzi jacka 2. Áhkká parkas 3. Junarose jacka 4. Ellos parkas 5. Vit ellos jacka (den skulle man haft som vinterbrud för två år sen 😉 ) 6. Klassisk ellos kappa

Med koden 325413 får alla mina läsare 25% rabatt på ett helt köp av ytterplagg ink. varumärken. Gäller på alla ytterplagg i Ellos sortiment även varumärken. T.o.m. 2015-10-11. Rabatten dras av i kassan. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och prissänkta varor. Max 1 gång/kund.

Nu ska jag plocka ihop den där tvätten.. Skoj!

Translate »