image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Igår var vi bara tvungna att besöka nya Zing Pop Culture butiken på Emporia, med samlarsaker från spel, filmer & serietidningar. Kul butiks koncept, men liten och stel butik med mediokert utbud. Om den legat ensam på köpcentret hade nog haft en bättre chans att dra besökare men med Sweet Love Sugar runt hörnet..

Så har den nog svårt att etablera sig och få en ärlig chans. Sweet Love Sugar har ett gigantiskt utbud i jämförelse, en butik där det är svårt hitta en kvadratmeter utan produkter på. De har (nästan) allt, godis, drycker, snacks, kläder, samlarsaker, accessoarer, kakor/bakverk, osv.

Ett skittles himmelrike för mig (köpte två nya sorter för mig 😉 ), hur mycket Harry Potter saker som helst – livsfarligt! Mycket amerikanskt & japanskt godis, för de som gillar sånt. Jelly Beans i lösvikt, dock inte riktigt fattat grejen med dom. Tycker de är skitläskiga..

Glad att det går så bra för dom att de bytt upp sig till större butik och finns kvar än, hoppas de fortsätter finnas kvar länge till.

4 thoughts on “Nörd paradiset på Emporia

    • Haha ja det är lustigt! Du hade älskat butiken, lösvikts Jelly Bellys 😉

    • På våning två nära NewYorker butiken, försöker minnas vad som ligger nära! Jag är så sällan på Emporia i Malmö..

      Trodde du bodde längre norrut ☺

Comments are closed.

Translate »