Darin – Ta mig tillbaka [Music Video]

Listen to ”Ta Mig Tillbaka” on Spotify: http://spoti.fi/1JgSXIgDirector: James VelasquezProducer: Sergej IsraelDOP: Johan Hannu

Orup – Stockholm

Officiell video för Orup – Stockholmhttp://orup.se

Frusen med tekoppen bredvid mig och lyssnar på svensk musik på spotify, Darin’s nya skiva, Måns med och allt med Orup (jag är extrem periodare på musik). Sjunger högt för mig själv, tur det bara är jag hemma 😉

Försöker blogga (blir mest bloggat på andra bloggen) men svårt fokusera, dagdrömmer och längtar efter sommar och värme. Längtar efter Stockholm, hann inte se kompisarna så mycket i september och prata. Vill åka till London och turista med maken. Åka till varmare breddgrader och hänga i poolen hela dagarna..

Har ni några drömresmål? Eller så kanske ni älskar hösten och kylan? Själv tycker jag om höstens lugn man varvar ner efter sommaren, tänder ljus, naturen byter färger och mörkert har sin tjusning men inte att små huttra, blåst och hala blöta löv.

Translate »