Provar Ldb’s nya hudserie för torr hud

LdB oil infused

Igår kom ett efterlängtat gratis paket från Buzzador med hudvård ifrån LdB. De har skapat en ny serie speciellt utvecklad för torr hud, den innehåller bland annat macadamiaolja.

Oil Infused är vår nya hudvårdsserie berikad med macadamiaolja, känd för sina närande och vårdande egenskaper. Oljan hjälper till att kapsla in och bevara fukten och verkar mjukgörande på din hud och lämnar efter sig en varm och feminin doft.

I serien finns tre produkter, LdB Oil Infused Lotion, LdB Oil Infused Shower Gel och LdB Oil Infused Body Cream som är den produkt jag får prova. Idag är andra dagen jag provat så har bara ”första intrycket” än att dela med mig av än så länge.

LdB Oil Infused Body Cream (länk)

Oil Infused Body Cream är rik och vårdande kräm berikad med närande oljor från kokos- och macadamianöt. Oljorna verkar återfuktande och kapslar in och bevarar fuktbalansen i din hud. Resultatet blir en silkeslen och välmående hud, med en varm doft av vanilj, apelsinblomma och sandelträ.

Doften?
Behaglig doft av vanilj och lite mer, väldigt somrig ton. Aningen stark men tror bara min känsliga näsa uppfattar den som lite stark.

Konsistens?
Väldigt behadlig, lätt att smörja in. Säger slurp så är huden kladdfri!

Effekt?
Svårt uttala sig efter en dag, men huden får en fin mjukhet och känns friskare. Och stort plus för lystern!

Uppföljning utlovas 😉

Translate »