Lyckad shoppingdag

img_20160504_172804-picsay.jpg

image

Idag blev det en shoppingrunda på Väla Centrum (för er som inte vet är det ett stort shoppingcenter utanför Helsingborg, ibland de största i Sverige) med maken.

Huvudmål köpa en pedalhink (länk) till köket jag spanat in på ClasOhlsons hemsida, ordinariepris 399 kronor. Så jag hade från början tänkt spara ihop 3-4 presentkort på CO från olika paneler, men hann bara få ihop två till idag.

Kunde väntat längre självklart, men CO firade 2 miljoner kundmedlemmar så fick 20% rabatt = 80 kr rabatt.. Så helt plötsligt kostade den 119 kr. 😀

Behöver jag ens säga att jag är SUPERnöjd, den är rejäl, rymlig (30 liter), snygg, stilren, ljudlös, har en rejäl ”pedal” för att öppna upp locket utan händer och bäst av allt MIN. Alltså maken får så klart använda den med, mer än gärna (pik).

Tittade lite på sommargarderob för herrn i huset med, blev en vända in på apoteket också för att köpa ny Eucerin Antiredness soothingkrämen som är så rackarns bra! Maken beodrade mig köpa ny när testpilotexemplaret tog slut idag.

Vet ni vad, jag har bokat in en frisörtid nu. Nästa tisdag den 10 maj blir det lite förändringar både med färg och längd. Skoj!

Translate »