Livet efter dig eller mig före dig

Livet efter dig, engelsk titel Me before you

Det är sällsynt att filmer får mig att gråta, igår grät jag en lång stund igenom denna magiska film – Me before you (svensk titel Livet efter dig).

Jag fastnade för första trailern tidigt i år, önskar jag kunde säga det var på grund av boken jag ville se filmen men nej det var trailern som fick mig helt såld.

Filmen kretsar kring Lou och Will, som spelas av famtastiskt duktiga Emliy Clarke (säger jag blond drakmamma vet många vem hon är) och Sam Clafin (troligen mest känd som Finnick i Hungerspelen filmerna). Filmen är en dramatisering av Jojo Moyes bästsäljare med samma namn, det finns en bok till om karaktären Lou (Arvet efter dig) vi kan väl hoppas det blir film av den med!

Lou är en charmig och omtänksam småstads tjej som lever ett blygsamt liv och är desperat behöver ett nytt jobb, för att hjälpa till att försörja familjen. Will är hennes raka motsats, han är en framgångsrik rikemans son som har allt tills han råkar ut för en olycka och blir paralyserad från nacken och nedåt.

Deras vägar möts och mer säger jag inte förutom att ha näsdukarna redo.. Se trailern och se filmen. Kan troligen vara bästa filmen i år, några snäpp bättre än Age of Adaline. Mycket på grund av Emilys helt fantastiska rollprestation och utstyrslar, hennes klädslar är helt underbara!

Translate »