Sommarrea favoriter

Borde inte shoppa mer sommarkläder nu utan spara mig till höstplaggen… Men det är så kul att spana in alla reor just nu!!

Och sedan jag upptäckte att en rundare kropp visst kan ha på sig bikini utan att hela omvärlden dör av förskräckelse (tänk vilka fåniga hjärnspöken man kan ha) så är jag faktiskt sugen på en till. Den här är i ett diskret rutmönster, hög midja och matchande sarong. Hade inte varit fel alls inför resten & nästa sommar. 😀

Har ni missat indiskas rea spana in den direkt, snygg läderväska för 150 pix som kostat nästan 1000 kr. Jag borde inte köpa fler väskor. Men. Men.. Bra bloggväska med plats för vattenflaska, kamera, osv?

Den lilla köpdjävulen på min axel viskar KÖP och på andra sitter en ängel med glorian på sned och säger vi borde nog spara pengarna till vettigare saker.. Har ni fyndat något skoj på sommarrean?

tunika, shorts och badkläder

Från Ellos Beachwear matchande sarong (91 kr), Bikinitrosa (105 kr) och bikini-bh (199 kr). Från Ellos Collection blommiga jeans shorts (150 kr)och blå mönstrad tunika (105 kr). indiska rea

Från Indiska Infinity kofta (52 kr), Kajsa sko (37 kr) och Andrea skinnväska(150 kr).


I detta inlägg finns så kallade annonslänkar, handlar ni via länkarna så får jag en symbolisk peng. Vilket är kanon för då har jag råd att fortsätta ha bloggen uppe!

Translate »