En riktigt dyr vecka att vara mig

Bloggtorkan har slagit till. Det kommer bara grodor ur fingrarna när jag försöker formulera ner tankar och ord för tillfället på bloggarna mina. Men ni får ha lite överseende med textgrodorna.

Så minns ni kära läsare att jag beställde på bubbleroom en del plagg som jag inte blev nöjd med? Jag trodde jag skulle få någon form av tillgodo värdekod eftersom jag betalde med presentkort jag vann förra sommaren. Så blev inte fallet, jag fick en utbetalningsavi!

Visst skulle jag kunnat ta de nästan 1100 kronorna och spenderat på att shoppa kläder i någon annan online/fysisk butik men jag valde att inte göra det. Istället lydde jag faktiskt makens tips och köpte mig själv en symaskin.

Det kan låta väldigt impulsivt, både ja och nej. Det har funnits i bakhuvudet en önskan om att kunna sy rätt länge, jag har till och med en pinterest tavla döpt till ”om jag hade en symaskin”. Så när pengarna kommit samtidigt som ICA Maxi hade en kampanj på en Singer maskin  kändes det som ödet. Det var nog meningen pengarna skulle bli en symaskin.
Och jag har redan haft min första lektion hos mamma (hon är gammal sömmerska), det var trots allt några år sedan man hade syslöjd..

Singer 3225 – Get started

Uploaded by NORDICSINGER on 2014-06-27.

Min nya Samsung telefon

Och i måndags överraskade maken mig med en ny telefon! En gyllene Samsung Galaxy s7 med så många nya funktioner så jag har inte hunnit få koll på det än.

September 2016 har varit en riktigt bra månad, varmt och soligt, en symaskin, tvättmaskin och mini tvättstuga, Stockholm & Göteborg och ny telefon. Vunnit 1000 kr presentkort på Kitch’n, vad mer kan man begära?  Tror jag har bästa maken! ❤

Translate »