Lördagsshopping på center syd 

Förra lördagen var maken ledig och jag hade sett ett annonsblad från Kitch’n butiken som finns på Center Syd. Så vi körde dit, jag fyndade Le Creuset salt och pepparkvarn för 499 kr (ord.pris 799 kr).

Lite för dyrt för min plånbok om jag inte några veckor tidigare vunnit ett presentkort på just ovannämnda butikskedja. Super glad över vinst och kvarnar!

Valde lite oväntat nog vitt, jag är inte så vitt när det gäller varken inredning eller köksdetaljer. Men jag har ett stökigt hyreskök (en färg på skåpsluckor, en helt annan på väggarna och ytterligare kaos på.golvet) och framtida kök kommer vara mörka (har jag på känn) så då är vitt en skön kontrast.

Blev ett varv runt centrar som blivit lite bättre sen renoveringen förra året, fler roliga butiker och fräscha ytor. Hann med en fika på Espresso house, helt såld på Frappuccino salted caramell!

På kvällen hade vi planerar bio men energin tog slut så slutade med att vi gav bort biljetterna och kröp ner i soffan hemma med kuddar och täcke istället..

Translate »