En ledig lördag med familjen i solen 

Tulpaner i mammas trädgård

Fina blommor i mina föräldrars trädgård

Grillat fläskkött med svensk färskpotatis och vitlöksbröd

Mammas hembakta fikabröd

Glaslyktor med solljusenergi

Idag har varit en helt underbar dag, ledig make, ledig syster och systerdotter så vi har spenderat hela dagen hos mina föräldrar. Solen har varit magisk, 25 grader enligt telefonen men tror termostaten nådde högre. Från lite efter två till nästan halva elva på kvällen har vi varit ute, helt underbart efter halva veckan inomhus med höger foten i högläge. 

Jag hade en liten snedstegsolycka i tisdags, så tisdag och onsdag blev inte alls vad jag planerat. Men min lördag placeras under minnesvärda dagar, älskar verkligen att hänga med familjen och prata strunt. Ätit lite för mycket men allt var så gott! Svensk dillkokt färskpotatis, marinerat fläskkött, lite grädde och vitlöksbröd. Underbart gott!

Är så glad för min webergrill, hoppas vi kan utmana den i sommar och prova många olika saker att grilla, kött, kyckling, fisk och vegetariskt. Ni får gärna kommentera med recepttips, vegetariskt vore riktigt bra för min systerson är vegetarian och systerdotter samt svåger flexiterian. Känns som man blir matad med köttiga saker att grilla men jag anar att det finns många alternativ man lätt missar. 

På kvällen bjöd mamma på hembakt fika, så gott. Det är inte svårt ana vart jag ärvt mina bakgener från! Imorgon söndag får det nog bli en blogg/vilodag för nu på kvällen har högerfoten svullnat upp igen och det gör galet ont i översidan av foten när jag går (hoppas dock på att sova bort det). 

Translate »