Helgen som gick i bilder 

Helgen gick rasande fort, den började bra med en leverans från PY Hobby. Beställde tre rullar mandala inspirerad papperstejp för att ha som dekoration i min bullet journal, på gratulationskort osv. De har mycket fint och rimliga priser, betalade 19 kr/per tejprulle. 

På lördagen sken solen och vi passade på att ha korbprovning hemma hos mina föräldrar. Vi grillade fem (!) sorters korvar och en kycklingfilé åt mig. Jag är ingen sann korventusiast så var tur jag hade backup..

Doften av Bullens Beer Bangers fick mig att bli rätt avskräckt och även de som älskar korv tyckte alla tre sorterna var gräsliga, oätliga. Ännu värre än fjolårets färskkorvar vi provade från coop och citygross.. 😂

Provade en ny från sydöstra skåne som var väldigt god, ska kolla upp namnet åt er och uppdatera inlägget med namnet samt SÅ lunchkorv. 

Det var en riktigt skön vårkväll och jag klarade sitta ute länge utan jacka och frysa. Var en perfekt kväll med kvalitetstid med mina föräldrar och make. ❤

Och mamma överraskade med en härlig tygpåse i olika blåa och vita nyanser. Superfin, älskar ju blått.

Söndagen blev en lugn hemmadag, finns alltid något att göra med disk, tvätt, blogga, städa eller bara vara kreativ. 

Translate »