Dags att fylla på mitt matsmarta skafferi

Maken kommenterade igår att han nästan tagit slut på sitt lager av mellanmål och undrade om inte jag kunde ”fixa mer till bra pris”. Det där med att fixa och bra pris, är hans sätt att säga ”du har stenkoll på rabatter & erbjudande”. Vilket jag oftast har eller så googlar jag fram informationen jag behöver..

Och min nätfavorit när det gäller billiga mellanmål är butiken matsmart, det är så skönt och smidigt att handla produkter i större parti till bra pris. Förr när jag behövde shakes skulle man hitta erbjudande ute i fysisk butik, helst med rabattkuponger till så de blev ännu billigare pris. Ta sig till rätt butik, ha med sig kupongerna och hoppas på en ej gnällig kassörska.

Nu kan jag bara klicka hem hur många flak jag vill, brukar fylla en 20 kg box (gör ny order om det överstiger för att maximera rabattkoderna jag googlar fram).

Jag vet många har förutfattade åsikter om produkter med kort datum, jag är tyvärr en av dom så de saker jag beställer har minst en månadshållbarhet kvar. Gärna mer!

Gårdagens beställningar (blev två x20 kg);

  • 6x Nick’s kexbar (länk)
  • 10x Barbells proteinpudding (länk)
  • 36x Naturdiet choco fudge laktosfri shake (länk)
  • 12x Naturdiet strawberry shake (länk)
  • 24x Esse Äpple & päron energi/funktionsdryck (länk)
  • 3x Softlan sköljmedel (länk)

Sköljmedlet var ett impulsköp, men för 1 kr /styck istället för 20 kr/styck kändes det så värt det även om jag inte gillar doften. För det finns alltid någon jag kan donera det till i familjen.

I senaste smakboxen följde med Nicks kexbar som jag blev väldigt förtjust i, de kostar ca 10 kr/styck på mitt Ica Maxi och bara 6,67 kr hos matsmart.. Maken tycker om att ha med sig Barbells coconut dream protein pudding som mellanmål på jobb och när de kostar 9,90 kr/styck istället för 16-17 kr/styck känns det mer rimligt.

Det blev TRE(!) flak med Naturdiets laktosfria choco fudge shakes, 13,25 kr/styck är billigare än Gekås & vad jag sett i butik sista åren och ett flak med  Naturdiets Strawberry shakes för samma pris. Det finns många smaker och även bars om man är ute efter sånt.

Och kunde inte motstå att prova ett flak ESSE äpple päron smak för mindre än 3 kronor burken, dom kostar mycket mer i löspris. ESSE är för mig ett nytt märke, svårt hänga med i alla nya produkter som kommer men det är en funktionsdryck som innehåller koffein från grönt te och massa annat bra för en. Jag har länkat alla produkterna ovan så kan ni läsa mer om dom där. 🙂

Nöjd är jag som sparat nästan 900 kr på min order (enligt matsmart 791,34 kr och så 2x 50 kr rabattkoder).


Innehåller annonslänkar.

Translate »