Min första Aliexpress beställning med Londontema

Små postitlappar med London motiv från Aliexpress

Washi tejp med Hello Kitty från aliexpress

Washi tape med Japanska körsbärsblommor från Aliexpress

Washi tape med London motiv från Aliexpress

Washi tape med väskor från Aliexpress

Har försökt hitta washi tape (papperstejp) med Londontema sedan jag köpte vår Englandsresa. Inte det lättaste, de svenska butiker och nätbutiker jag kikat i har haft ett ganska smalt utbud förståeligt men tråkigt för mig (för de med som missat en kund). 

Sedan fick jag tips på Etsy och ganska snabbt insåg jag att Etsy är en guldgruva, en dyr sådan. Så jag gjorde (fult nog?) en bildsökning på en av tejperna jag tyckte om och hamnade på Aliexpress (länk)..

Och plötsligt var priset väldigt plånboksvänligt, en washi tejprulle kostar från 1 dollar och uppåt. Det var inte lätt begränsa sig, men jag lyckades hålla mig till fyra rullar. En rosa med Hello Kitty, en med Japanska körsbärsblommor, en på tema London/England samt en med resväskor (den funkar bra till alla sorters resor tänker jag). 

Kunde inte motstå postit-lapparna med ”I love London” och andra typiska brittiska symboler. Kommer nog på något att använda dom till.  Och så råkade jag impulsköpa blåa kaninöron, till alla sladdar som går till och från datorn/eluttag, finns inget tröttsammare än sladdar som smiter iväg och gömmer sig på golvet. 

Summa för hela beställningen – 55 kronor. Det enda tråkiga är att det troligen tar en månad före ordern kommit fram. 

2 thoughts on “Min första Aliexpress beställning med Londontema

 1. Superfina! Det är så roligt med washi-tejperna tycker jag. Du får gärna berätta sedan hur det gick med beställningen och vad du tyckte om kvaliteten. Det var ju ett väldigt bra pris!

  • Hej, trodde jag godkänt och svarar på ditt inlägg för längesedan Tant Sviskon! Så pinsamt.

   Nu har ett par beställningar trillat in, sladdhållarna och London-postitarna. Hoppar resten av beställningarna kommer snart, så jag kan lägga upp massor av bilder! De som kommit hittills finns på mitt instagramkonto
   https://www.instagram.com/helenholmberg/

   Ja, det är riktigt bra priser! Mycket som ses i svenska nätbutiker & etsy kommer från ebay, aliexpress och wish (om de inte köps direkt från tillverkare).

Comments are closed.

Translate »