Hur firar man hamburgarensdag på bästa sätt?

Fransmannen med baguett och fransk bulldog från LEGO serie 17

Firat hamburgarensdag med friscobröd och angusburgare samt streak fries

cloetta polly chokladgodis

Förra söndagen var det Hamburgarensdag (jag visste inte heller det fanns en sådan dag tidigare) men det skulle vi fira så klart tyckte maken. Sagt och gjort, vi åkte och handlade för även om min högerfot var bättre var tanken på att stå upp och baka hamburgerbröd och hamburgare från grunden inte så lockande.

Valde angusburgare (frysta från märket Lindströms), friscobröd  och steakfries (tror frysta från Ica?) med lite chilimajonäs som sås.

Och så påbörjade vi att se om ALLA säsonger som finns av Game of Thrones (finns på HBO Nordic), säsong 7 kommer senare i sommar så tänkte det kunde vara skönt med en liten repetition. Kan inte fatta att den började gå redan 2010, när vi bodde inne i Helsingborg. Tiden har verkligen gått fort.

Translate »