Provsmakat Dr. Oetkers nya produktserie My Sweet Deli

Smartson testpilot för Dr.Oetker Sweet deli efterätter

Smartson testpilot för Dr.Oetker Sweet deli efterätter

Av snälla Sarah (länk) fick jag en kupong från Smartson, hon kunde inte hitta Dr. Oetkers nya produktserie My Sweet Deli där hon bor. Så när vi besökte ICA kikade maken i frysdisken på de olika som finns att välja på, Strawberry Cheesecake & Apple Cake. 

Jag är inte en person som vanligtvis äter cheesecake eller äpplekaka frivilligt, ogillar hela frukt & bär i kakor (enda undantag är ananas). Så efter en del funderande valde maken jordgubbs cheesecaken, då han är väldigt förtjust i den som serveras på IKEA.

Maken var väldigt nyfiken så vi lät cheesecaken stå framme i rumstemperatur när vi kom hem från vår mathandlingsrunda. Enligt instruktionerna ska den tina ca 2-3 timmar före man äter den, men någon (nämner inga namn) kunde inte hålla sig och den var hård men god. Jag väntade till den var helt upptinad och jag blev positivt överraskad över hur god den var.

Det mest positiva för mig som helst ska undvika massa konstiga ämne inklusive konserveringsmedel är att den är fri från sånt. Den innehåller dock laktos, så var rädd om magen om ni är känsliga.

Våra bakverk är inte bara gjorda för att smaka bra, de ska smaka som hembakta. Därför kommer du inte hitta några konstgjorda färger, smakämnen eller hydrerade fetter i dem. Inte heller kommer du hitta några konserveringsmedel då frysningen i sig är en naturlig konserveringsprocess.

Maken blev helt såld på den, han kommer garanterat köpa den fler gånger om han inte först vill prova de andra nyheterna;  Cheesecake New York Style, Apple Cake, Raspberry Mascarpone Cake och Chocolate Mousse Cake. Har ni provat dom, vad tyckte ni?

Translate »