Det här är ett väldigt lättlagat recept, börja med att förvärma ugnen till 175 grader (jag har ej varmluftsugn) och smält smöret.
När smöret smält, stäng av värmen och vispa ner mjölken och sockret. Sikta försiktigt ner mjölet och bakpulvret i kastrullen, glöm inte saltet i slutet.
Smörade min ugnsform ordentligt (för tjockare kaka använd en mindre form och om du är rädd för att kakan ska fastna i botten använd en bit bakplåtspapper) och hällde smeten i formen. Toppade med bären, jag hade olika storlekar på bären så jag skar ner mina i ungefär lika stora bitar men du kan stoppa i dom hela om du vill.
Strö över 0,6 dl socker på toppen av kakan före du sätter in den i ugnen ca 50 minuter (175 grader).
Ta ut kakan och strö över 2 msk socker till och grädda ytterligare 10 minuter.
Sedan är det bara att mumsa iväg på den här ljuvligt goda jordgubbspajen!