Lördag

image

image

image

Eftersom det var min födelsedag fick jag välja middag, blev kyckling (oväntat va?) och cashewnötters wok. Till frukost åt jag nygräddade bullar, maken bakat klart. Jag gjorde kalljästa bullar efter ett recept av Ernst Kirchsteiger, bullarna var helt okej men jag tror receptet var lite fel angående ugnstemperatur.. Men gott ändå.

På kvällen åt vi våfflor som blev över från dagen innan, la dom i smörgåsgrillen och värmde upp dom – funkade jättebra! Vispade upp lite grädde och åt med jordgubbssylt (mammas så klart). Perfekt avslutning på min födelsedag, hann med både spel med vänner online & filmtittande med maken.

In English. Saturday. Since It was my birthday I got to choice dinner, so we made a chicken cashewnut wok. For breakfast I had freshly homebaked buns that my husband did for me. I did prepare them the night before, the recipe was a bit faulty so I’ll rebake them before I post it to you.

In the evening we had waffles that was left over from the day before, heated them up in the sandwich grill and served them with fresh whipped up cream and moms strawberry jam. Perfect ending on a nice birthday, even had some gaming time online with friends and a movie with the hubby.

About

3 Comments

  • Anna juni 23, 2014 at 21:45 Reply

    Maten ser smarrigt ut! Jag är vegetarian, så undrar jag om man kan byta ut kycklingen mot Quorn ? (vegetariskt)
    Våfflor har jag alltid älskat sen barnsben, åt den i våras med honung (skitgott!! ) med grädde.
    🙂

  • CG juni 24, 2014 at 20:58 Reply

    Grattis i efterskott!!!

    Kram ♥

Leave a Comment